|
|
|
Секція 1. Економіка та підприємництво;
|
Відображено [1-14] з 14 |
Сторінки:
1
|
|
| |
|
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
|
|
[Секція 1. Економіка та підприємництво;] |
|
Автор: Гросул Вікторія Анатоліївна, доктор економічних наук, професор, Харківський державний університет харчування та торгівлі; Калєнік Ксенія Володимирівна, старший викладач викладач кафедри готельного і ресторанного бізнесу, Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
| 20.03.2017 13:51 |
| |
| |
|
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСТВА
|
|
[Секція 1. Економіка та підприємництво;] |
|
Автор: Косенко Тамара Григорьевна, кандидат сельскохозяйственных наук, кафедра экономики и управления, Донской государственный аграрный университет
|
| 13.03.2017 16:55 |
| |
| |
|
ІННОВАЦІЇ ЯК ОСНОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОЇ ЕКОНОМІКИ
|
|
[Секція 1. Економіка та підприємництво;] |
|
Автор: Поченюк Тетяна Михайлівна, магістр, Університет Державної податкової служби України; Величко Юлія Геннадіївна, магістр, Університет Державної податкової служби України
|
| 15.03.2017 13:25 |
| |
|
Відображено [1-14] з 14 |
Сторінки:
1
|
|
|
|